Ondernemersbijeenkomst 20 september 2018: Cultuurverschillen!?

Hoe kan mijn onderneming profiteren van de ligging in de Drielandenregio? Komen in de Drielandenregio inderdaad drie culturen bij elkaar? Kan men afhankelijk van het land spreken van een andere aanpak van professionele uitdagingen?
Velen zullen deze vragen met een duidelijk ja! beantwoorden. Hoe slaag ik er dan in deze diversiteit zinvol te integreren in mijn bedrijf en te profiteren van de grensligging?

Deze vragen willen wij met korte, innovatieve presentaties en een workshop samen met u verkennen. Bezoek de bijeenkomst en laat u inspireren door de ervaringen van onze buren. Wij verheugen ons op een interactieve gedachtewisseling!

De 11e trinationale ondernemersbijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 september vanaf 18.00 uur in het ENERGETICON Alsdorf.
Voorafgaand kunt u om 17.00 uur deelnemen aan een rondleiding door het ENERGETICON. Wij verzoeken u zich voor deze rondleiding separaat aan te melden.

Programma

17.00     Korte rondleiding door het ENERGETICON

17.45    Meet and greet met een hapje en een drankje

18.00    Welkom door Thomas König, directeur ENERGETICON

18.10     Angelica Rieger, Leiterin Lehr- und Forschungsgebiets „Interkulturelle Studien-Romanistik“ RWTH Aachen

18.25     Vojislav Miljanovic, Dipl. Kulturmanager en Geschäftsführer van Kommunikationsagentur KAM3

18.40     Interactieve workshop

20.00     Get together

De bijeenkomst vindt zowel in het Nederlands als in het Duits plaats.

 

Aanmelding Workshop
Uiterlijk 14 september a.s. via het Seminarportal van de Städteregion Aachen of stuur een mail naar h.klinkers@parkstad-limburg.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Mocht u zich hebben aangemeld maar onverhoopt toch niet kunnen komen dan verzoeken wij u om u in verband met de catering tijdig af te melden.

 

Aanmelding rondleiding
Uiterlijk 14 september a.s. via h.klinkers@parkstad-limburg.nl

 

Location
ENERGETICON Alsdorf, Konrad-Adenauer- Allee 7, 52477 Alsdorf

 

Let op: tijdens het evenement kunnen foto’s en films gemaakt worden voor onze homepage, gedrukte media en social media kanalen. Bij het betreden van de evenementenruimte geven personen die worden afgebeeld toestemming voor gratis publicatie zonder dat daarvoor een uitdrukkelijke verklaring nodig is. Indien de persoon in kwestie in een individueel geval niet akkoord gaat met publicatie dient deze ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen.